• Sohvi Nyman

Miten voit saada haluamasi asiat

Updated: Dec 14, 2020

Onko mahdollista saada kaikki, mitä haluaa? Mielestäni sinä voit saada kaiken, mitä haluat, kun vain pyydät. Ei, eihän se ole mahdollista saatat epäillä. Uskon puhtaasti vetovoiman lakiin eli siihen, että voit vetää haluamiasi asioita puoleesi magneetin lailla. Kerron tässä postauksessa muutamia esimerkkejä aiheesta, miten minä olen saanut haluamiani asioita.


Olin ollut vihainen ja katkera sinkku. Olin vuosia uskonut, etten voi saada unelmienparisudetta ja unelmauraa, vaan pitää valita jompikumpi ja olin aina valinnut uran. Jossain vaiheessa aloin kuitenkin pohtia, että voisinko sittenkin saada molemmat. Kun muutin ajatustani, että voin saada molemmat aloin unelmoida siitä, millaisen miehen ja parisuhteen haluan. Kirjoitin kirjeen tulevalle kumppanille. Määrittelin siinä hyvin tarkasti millainen hän on, millainen suhde on, miltä meistä tuntuu, määrittelin jopa yhteisen elämäntyylin. Loppuun kirjoitin: "kun sinä olet valmis, kun minä olen valmis, kun aika on oikea me kohtaamme." Vajaa kuukausi myöhemmin tämä ihana mies astui elämääni. Kirjeestä oli helppo tsekata vastaako hän sitä, mitä olen pyytänyt. Monet asiat ovat toteutuneet matkan varrella. Olin kirjoittanut mm. olet yrittäjähenkinen ja teemme töitä yhdessä. 11 kuukautta tapaamisestamme hän oli perustanut yrityksen ja teimme ensimmäisen yhteisen työkeikan.


Olin jo jonkin aikaa unelmoinut uudesta kodista. Tein unelmakarta, voimaannutin sen ja laitoin olohuoneen seinälle näkyville. Mietin, että kevät olisi sopiva aika muuttaa. 3 viikkoa myöhemmin tippui postiluukusta ilmoitus tulevasta putkiremontista. Arvatkaas milloin se alkaa? No, keväällä! Eli Universumi piti huolen siitä, että muutamme siihen menessä. En vielä tiedä minne, mutta kyllä selviää, kun aika on ;)


Minulla on tapana manifestoida rahaa yllättävistä lähteistä. Jätän usein sen auki, miten tai missä muodossa tämä tulee. Tarkoitan tällä siis sitä, että tämä raha voi olla vaikkapa tuotteita, ilmainen lounas, liput johonkin jne. Olin manifestoinut isommin rahaa yllättävistä lähteistä sain seuraavana päivänä puhelun, jossa kerrottiin, että pääsen opiskelemaan ja saan vieläpä vapaaoppilaspaikan! Koulutuksen arvo oli 5900€! Kyseessä oli Valmentamon Life coach oppinnot.


Usein, kun olen heittänyt kysymyksen, mistä yllättävistä lähteistä saan seuraavaksi rahaa on joku tarjonnut minulle lounaan tai kahvit ja smoothiet. Olen saanut myös vapaalippuja tapahtumiin tai kahvilipukkeita tai leffalippuja. Mielestäni ilmaisia lounaita todellakin on olemassa! Kerran puhelinoperaattori palautti minulle rahaa, koska olin vahingossa maksanut kahteen kertaan saman laskun. Kerran verottaja yllätti iloisesti: olimme juuri tuskailleet tulevia laskuja yhtiökumppanin kanssa ja samalla tuli verotoimiston kirje. Tämänkin vielä, ehdimme ajatella, kunnes sieltä paljastuikin iloinen yllätys, alv-palautuksia nelinumeroinen summa! Rahaa siis todellakin tuli yllättävästä lähteestä!


Kuva: Wilma Hetemaj / Njállaclothing

Miten stylisti päätyi life coach opintoihin? Olin vuoden pohtinut, että haluan syvempää merkitystä uralleni. Itsensäkehittämisen valmennusten ja elämäsi vuosi valmennuksen myötä NLP ja erilaiset valmentajaopinnot alkoivat kiinnostaa. Kun passion testin myötä Saa mitä haluat valmennuksessa keksin, että minusta tulee ihanuusvalmentaja asiat alkoivat tapahtua kuin itsestään. Välillä tuntui, että asioita tuotiin eteeni tarjottimella.


Aina, kun olen miettinyt, että tarvitsisin jotain uutta vaatekaappiin olen saanut kauniita vaatteita brändeiltä. Viimeksi, kun mietin, että kosmetiikkapurkit alkavat olla tyhjillään, niin PR-toimisto lähetti minulle valtavan kassillisen luonnonkosmetiikkaa. Usein haaveilen jostain ihanasta luksuksesta tai arjen hemmottelusta. Näiden myötä olen päässyt ilmaiseksi hotelliin, aamupaloille, tilaisuuksiin, joissa on runsas tarjoilu, kauneushoitolaan, kampaamoon, energiahoitoon jne. Syksyllä olin miettinyt, että voi kurjaa, kun ei mihinkään reissuun pääse tässä tilanteessa, että pääsispä edes hotelliin ja ihanalle hotelliaamupalalle. Arvatkaas, mitä pian kävi? Olin eräässä tilaisuudessa, jossa jaettiin lahjakassit osallistujille ja kuinkas ollakaan siellä oli lahjakortti hotelliin kahdelle hengelle!


Mietin, että olisipa siistiä päästä jonkin kivan brändin kuvauksiin malliksi. Sanoin tämän kotona ääneen. Seuraavana päivänä sain sähköpostia, jossa toiveeni toteutui, kun minua pyydettiin Njálla clothing kuvauksiin. Olin ihastellut tämän kyseisen brändin joogatrikoita ja pohtinut samalla, että pitäisi päivittää joogavaatteita. Ja kas kun viikkoa myöhemmin olin kuvaukisssa, josta lähdin ihanien joogatrikoiden kanssa!


Kuva: Wilma Hetemaj / Njállaclothing

En ole siis missään vaiheessa sanonut toiveitani ääneen yrityksille, joista olen jotain saanut. Manisfestoin useimiten itsekseni ja kerron niistä muille vasta, kun asiat ovat toteutuneet. Toki minulla on myös tavoitteita, joista huudan isoon ääneen joka paikassa.


Välillä käytän manifestointia myös muihin ihmisiin. Instagramissa oli kilpailu, jossa voi voittaa Gubben palvelun. Kommentoin postaukseen, että antaisin tämän mummulleni, jos voittaisin. 2 viikkoa myöhemmin sain viestiä, että olen voittanut Gubben mummulleni 3 kuukaudeksi! Soitin riemuissani äitille ja mummulle. Mummuni on yksinäinen ja meillä on välimatkaa 200 km, joten en liian usein pääse kyläilemään. eli tämä voitto todella tuli tilauksesta tarpeeseen!


Jossain vaiheessa minulla oli mantra: tienaan, kun olen lomalla ja saan rahaa, kun en tee töitä. Sain rahaa joka kerta, kun olin lomalla tuon vuoden aikana. Rahat kilahtivat aina yllättäen tilille. Ne tulivat verkkokurssimyynnistä, kirjamyynnistä ja tekijänoikeuskorvauksista. Kerran myös blogiyhteistyöstä, jota yllättäen tarjottiin.


Olin miettinyt, että 10 miljoonaa olisi sopiva rahasumma ja haluan sen tämän syksyn aikana. Pian kädessäni oli tosiaan 10 miljoonaan! Valuutta oli Indonesian rupia. Miksi nämä eivät ole euroja? Mietin. Niin, enhän minä määritellyt, että mitä valuutta pitää olla, olin vain tilannut 10 miljoonaa. Heiluttelin seteileitä kotona ja naureskelin, että sain juuri sen mitä pyysin 10 miljoonaa. Olin haaveillut luksuselämästä, jossa minulla on kokoajan taskut täynnä rahaa ja nostan miljoonia pankkitililtäni. Näin kävikin pian, Balilla, jossa vietimme kuukauden. Siellä olin miljonääri ja elin haaveilemaani luksuselämää! Pari kertaa kävin reissun aikana pankkiautomaatilla ja nostin sieltä miljoonia. Olinhan se mahtava tunne ja fiilistelin sitä täysillä! Sain mitä halusin.


Viime kuussa sain puhelun, josta olin unelmoinut viime vuodet. "siis tää on ollut mun Goal mapping kartassa 5 vuotta ja nyt sä soitat mulle!" hihkuin puhelimeen, kun sain puhelun, jossa kerrottiin, että olen vuoden 2021 Täysii seminaarissa puhujana. Vuonna 2015 olin ensimmäisen kerran Täysii seminaarissa ja siitä innostuneena aloin käydä säännöllisesti itsensäkehittämisvalmennuksissa. Joka kerta haaveilin siitä, että olisi siistiä päästä tonne lavalle ja vetää oma puheenvuoro. Unelmoin tästä usein ja visoin itseni näiden tapahtumien lavoille, fiilistelin millaiset vaatteet minulla on, mikä biisi soi, kun astun lavalle ja minkäväriset korkokengät minulla on jalassa. Näin silmissäni yleisön hurraavan ja taputtavan. 5 vuotta meni, että aika oli oikea ja sain tuon puhelun.


Olin joitakin vuosia sitten hakenut erästä asuntoa. Olin määritellyt hyvin tarkasti toiveeni. En tullutkaan valituksi ja olin raivoissani, miksi en saanut tuota asuntoa. Myöhemmin kävi ilmi, että koko kerrostalossa oli mittava sisäilmaongelma. Hyvä sisäilma oli ollut kriteerilistallani ykkösenä. Joten vaikka kaikki muut elementit täyttyivät asunnossa, niin tuo tärkein ei ja siksi en sitä saanut.


On hyvä tietää, että välillä asiat tulevat salamannopeasti ja välillä taas pitää odottaa pidempään. Saat kaiken, kun olet valmis vastaanottamaan ja aika on oikea. Joskus sinun pitää kasvaa unelmiasi kohti. Kun manisfestoin sanon loppuun tämä tai jotain vielä paljon parempaa kiitos ja tämä tapahtukoon kaikken korkeimmaksi parhaaksi. Jos en ole saanut jotain pyytämääni palaan noihin edellisiin ja pohdin, että jotain parempaa on tulossa tai se ei toteutunut, koska se ei olisi ollut kaikkein korkeimmaksi parhaaksi. Joskus pitää myös odottaa siihen, että aika on oikea.


Tässä muutamia esimerkkejä siitä, että voi saada mitä haluaa, kun vain pyytää. Pysähdy seuraavaksi miettimään, mitä sinä haluat juuri nyt. Mikä on toiveesi? Heitä toive universumille ja jää odottamaan. Asiat voivat edetä hyvin nopeasti ja yllättävästi. Voit kirjoittaa toiveesi paperille ja fiilistellä oikein kunnolla. Voit sanoa sen ääneen. Voit myös sanoa sen hiljaa mielessäsi ja visualisoida. Tapoja on monia. Jos haluat selvittää intohimojasi kannattaa tutustua The Passion testiin. Olen itse testannut kaikkia edeltä mainitsemiani tapoja ja kaikki ovat tuottaneet tulosta. Isompia toiveita varten olen tehnyt unelmakartan tai Goal mapping kartan ja /tai kirjoittanut toiveet paperille. Olen myös hyödyntänyt saa mitä haluat kolmiota.


Mikä on sun unelma?


#saamitähaluat #unelma #universumi #toive #tavoite


135 views0 comments

Recent Posts

See All
 

©2020 by Sohvi Nyman Oletihana! Proudly created with Wix.com